Loppis

Att gå på Loppis kan ju vara ett väldigt trevligt sätt att göra något med familjen eller vänner. På loppis hittar man allt mellan himmel och jord. Men loppisprylar är sällan eller aldrig antika. Det är bättre begagnade saker som säljs och som inte är tillräckligt gamla för att vara antika. Man kan göra riktiga fynd trots att det inte är antika fynd. Det gäller bara att titta noggrant på hyllorna, på borden och i lådor för ofta är loppisprylarna många på en gång på liten yta.

loppis kan man också hitta serietidningar, böcker, fina burkar, glas och porslin, prydnadssaker, bestick, kökssaker som kastruller och stekpannor. En riktig gjutjärnspanna kan vara just ett sådant fynd som förgyller tillvaron.

Små, små saker som till exempel smycken och bijouterier kan leta sig in på loppis. Hittar man en halskedja eller en klocka som inte kostar så mycket men som klär en så har man gjort sig ett fynd den här dagen.

Till loppis lönar det sig att komma ofta och se sig omkring för det kommer alltid in nya saker. Det kan även finnas leksaker bland loppisprylarna. Bara där kan man ju hitta fynd, sådant som man letat efter. Eller sånt som gör barnen glada.

På loppis finns alla slags saker. Det går inte att precisera och säga att det bara är småprylar som ryms inom begreppet loppis. Med lite tur kan man ju faktiskt till och med köpa en bil eller reservdelar till en bil på loppis. Det finns inga gränser för vilka skatter som kan gömma sig på loppis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

flash-blog