Om oss

Om du är intresserad av loppmarknader och auktioner har du kommit helt rätt. Här hittar du mängder med tips och tricks för den som vill gå på loppmarknad och vad man ska tänka på när man befinner sig på en auktion.

Det finns många anledningar till att man ska välja att handla second hand istället för att köpa allting nytt. En av de största anledningarna är miljön och att det konsumtionssamhälle som vi idag lever i är ohållbart på lång sikt. Det är omöjligt att fortsätta nyproducera i den takt som vi gör och allt fler har börjat att bli mer medvetna om det. Samtidigt är det mer ekonomiskt att handla second hand och man kan spara väldigt mycket pengar genom att göra det.

Det finns samtidigt historier om de som ovetandes har gjort ett loppisfynd som senare har visat sig vara värt flera miljoner kronor, även det kan du läsa mer om här och det är en av alla anledningar till att det är värt att gå på loppmarknader och hålla ögonen öppna. Det är vanligt att de som håller i en loppmarknad inte till hundra procent vet vad det faktiskt är de säljer och om du har riktigt tur kan du hitta ett tidigt verk av en känd konstnär eller något annat som kommer att förändra ditt liv ekonomiskt.

För studenten är det klokt att handla second hand för att ha råd med allt det som behövs till ett hushåll, samtidigt kan man hitta helt nya saker även second hand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

flash-blog