Roadtrip med loppmarknader som destination

Funderar du på vad du ska göra i sommar och har inte riktigt planerat ännu för hur din semester ska se ut? De allra flesta tycker om att umgås samtidigt som de åker bil; roadtrips är ett mycket stort fenomen och även du kan haka på trenden. Varför inte ta med dina bästa vänner, ett tält och därefter åka genom Sverige för att vara med om de allra bästa auktionerna och loppmarknaderna? Detta kan bli en semester som ni aldrig kommer att glömma och ni kommer garanterat att ha mycket roligt längs vägen samtidigt som ni kommer att få med er ett och annat loppisfynd hem.

Se till att ha tillräckligt med plats i bilen för att ni ska kunna fynda tillräckligt mycket och kom ihåg att allt det som ni behöver går att köpa efter vägen, om ni åker på loppmarknad kan ni dessutom få tag i allt betydligt billigare än ni skulle få om ni befann er i en vanlig butik. På loppmarknader kan du hitta allt från fantastiskt porslin till fina märkeskläder, du hittar även mängder med tyger, prydnadssaker och annat som kan tänkas pryda ditt hem. När du åker på loppmarknad genom hela Sverige har du dessutom chansen att plocka med dig godbitar hem från städernas alla gator och hörn, det blir extra roligt att köpa en pryl från Kiruna i norr till Lidköping i söder.

Du kommer att få minnen efter resans gång samtidigt som du hittar helt fantastiska fynd, om du inte redan har någonting planerat för semestern och vill testa något annorlunda som samtidigt inte kommer att kosta dig allt för mycket så är detta ett tips du ska ta till hjärtat. Speciellt om du älskar loppmarknader och att fynda, det kommer att bli en semester som du aldrig någonsin kommer att glömma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *